• Prezentare membri! Posteaza aici!
  • Lista temelor

Cele mai noi teme
  • Parteneriat!

Aliaza-te cu noi!
  • Ajutor!Cum fac asta?

Oferim suport gratuit!
  • AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
    Te invitam si pe pHpDevil[Reclama]
    Frame animat la avatare,pentru a obtine unul intrati la sectiunea de suport. video live sau pe forum
    O noua tema PhpBB3 este acum la descarcat.Ea se numeste Energo enjoy.

ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013

Inapoi Inainte  Mergi jos! 
    AutorMesaj
    Mr.Cristinel

Mr.Cristinel

Rank:
    Administrator
    Am postat mesaje : 732
    Money : 1481
    MesajSubiect: ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013   ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013 EmptyMier Ian 23, 2013 11:16 am

Salut.

Kiddo, sa ghindit mult timp inainte sa faca acest 'package' free, deoarece contine :
    - DLL-uri care trec de EAC3, luate din SRS#PREMIUMPACK by Edyw0w, si un DLL facut de KAppYw0w, care e senzational
    - Un RC senzational, luat de pe un site rus, ce contine FULL 100% AIMBOT, ce merge pe Steam [netestat pe eac/voiplay]
    - ForceDD1 Leis , un .exe realizat special pentru acest pachet, este foarte puternic, setat rage, merge pe Steam/Non-Steam si contine Pixel Wallhack [poate fi dezactivat]
    - ForceDD1 Configs pack : Un default rage si un config cu aimbot si no-recoil, merg pe EAC3/VOIPLAY amandoua fara probleme, nu creeaza lag, iar diferentele se vor vedea chiar de la primul frag care il faceti.
    - Registry Settings : Fisiere .reg care le contine SficTioN.cfg made by AgN [Da, chiar sfiction] si care fac o treaba senzationala !

Despre DLL aveti informatii in folderul specific. Aveti tutorial cum sa le activati si detalii despre ele.

Dupa cum v-am zis si in postul cu COLUMB, am trecut la ideea de free si incet incet toate configurile / package-urile mele private vor fi postate pe forum.
    Multa bafta tuturor.

DESCARCA: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S : Daca downloadati, va rog, comentati, nu vreau sa par cersetor de commenturi dar imi vine greata cand vad ca la alte config-uri sau rc-uri facute de "anonimi", unde numele topicurilor contine "wall playzeek / aim eac" au 500 comm-uri, desi creatiile sunt absolut VARZA.
    Mergi sus! Mergi jos!
         https://tpucs.forumgratuit.ro 
    c1R

c1R

Rank:
    Membru
    Am postat mesaje : 12
    Money : 12
    MesajSubiect: Re: ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013   ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013 EmptyJoi Ian 24, 2013 12:13 am

ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013 2785600160 imi place !
    Mergi sus! Mergi jos!

Mr.Cristinel

Mr.Cristinel

Rank:
    Administrator
    MesajSubiect: Re: ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013   ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013 EmptyJoi Ian 24, 2013 2:39 pm

Mersi Foarte Mult pentru apreciere, altii ?

De Descarcat repede dar o parere nimeni :(
    Mergi sus! Mergi jos!
    likerzkz

likerzkz

Rank:
    Membru
    Am postat mesaje : 1
    Money : 1
    MesajSubiect: Re: ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013   ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013 EmptyDum Feb 03, 2013 3:54 am

TAreee Este foarte bun pack-ul
    Mergi sus! Mergi jos!

Mr.Cristinel

Mr.Cristinel

Rank:
    Administrator
    MesajSubiect: Re: ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013   ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013 EmptyMar Feb 05, 2013 8:54 am

Ms mult penru apreciere ;) ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013 3263779576
    Mergi sus! Mergi jos!
    unikooll

unikooll

Rank:
    Membru
    Am postat mesaje : 6
    Money : 8
    MesajSubiect: Re: ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013   ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013 EmptyVin Feb 08, 2013 9:51 am

Prea Bun Prea ca la tara
    Mergi sus! Mergi jos!

shamp

shamp

Rank:
    Membru
    Am postat mesaje : 3
    Money : 3
    MesajSubiect: Re: ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013   ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013 EmptyVin Iun 28, 2013 11:28 pm

GOOD JOB ,bravo se vede diferenta cand joc cu el ! Multumesc:)
    Mergi sus! Mergi jos!

Continut sponsorizat

Rank:
    MesajSubiect: Re: ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013   ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013 Empty

Mergi sus! Mergi jos!

ForceDD1 [LEIS, CFG, RC, DLL, REGISTRY] RAGE AIMBOT PACKAGE 2013
    Inapoi Inainte Mergi sus! 
    Pagina 1 din 1
     Subiecte similare
    -
    » Leis setat de BuLLeT
    » Leis setat de BuLLeT
    »  Leis setat pe corp
    » BEST LEIS *New Settings* K1NG REVENGE
    » CFG 2013 Best Aim By @dR3NNALiNE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum